MileyyForever - Din bästa Svenska Miley Ray Cyrus blogg.

Senaste inläggen

Av MileyyForever - 26 januari 2013 21:09

 

Rummet jag in med Miley Cyrus, strax utanför hennes herrgård i Toluca Lake, Los Angeles, som används för att hysa sin pappas gitarrer. Nyligen renoverade, nu är det hundra procent Miley: ett rum fyllt med minnen som visar vem detta tidigare barnstjärnan brukade vara och vem hon är nu, vid 20 års ålder

. Det finns en bild av 5-åriga Miley sitter i knät på hennes pappa, Billy Ray, på SeaWorld. I närheten finns ett foto av henne i en passionerad clinch med Hunger Games stjärna Liam Hemsworth, tagit bara timmar efter att de förlovade. En bok av konst från Tim Burton, som regisserade Miley i hennes första film, Big Fish , dominerar ett bord, medan en gjuten foto från hennes nya film, So Undercover , sitter på en bokhylla lite längre bort. Enligt denna bild är en trädgren som Miley tidigare säkerhetsvakt sakkunnigt huggen i form av en gitarr är spindeldockan och greppbräda - en påminnelse om att Miley snart kommer att släppa en buzzed-om nya albumet, hennes första sedan linda showen som gjorde henne berömd. Rummet kan knappt innehålla energiska stjärnan, som försöker bosätta sig i en stol, sedan avgränsar upp att sitta på sin armstöd, och vid andra tillfällen, lutar att visa upp innehållet i sin iPhone, fylld med bilder av Liam, hennes hundar och skärmdumpar från TV-filmen Liz och Dick. har hon klädd vardagligen i en pläd button-down, men hennes hår är blond och rakad på sidorna, den typ av utseende som kan skakas endast av en kvinna som är verkligt säker i sig själv . Allt annat är hon, det är Miley.

 Cosmo: Om jag bad dig att rangordna de delar av ditt liv som du känner dig mest nöjd med - kärlek, familj, musik, skådespeleri - vad skulle vara på toppen?

 Miley:Nummer ett är min relation till Liam. Det är vad jag känner mest förtroende för eftersom du aldrig vet, det finns så mycket hype bakom min nya skiva, men det kan komma ut och, värsta fall, alla hatar det så jävla mycket.

Cosmo: Men du verkar stolt över det.

 Miley: Definitivt, det är den andra saken som jag är mest nöjd med. Jag har aldrig fått göra en skiva som denna eftersom Disneys alltid varit på min rygg säga, "Du måste främja TV-show i två månader, så se till att din skiva är gjort ... och när du marknadsför din post, kan du främja showen, filmen, och det Hannah Montana posten? " Jag var i princip bära två personers karriärer och försöker göra mitt prioritet. Nu är det nästan som att vara en ny artist och försöker göra ett första intryck. Jag tror att det bästa jag kunde ha gjort var att ta dessa två år av att verkligen leva för nu folk inte tänker på mig som vem jag var på TV. 

Cosmo: Tror du att de någonsin verkligen gjorde? När bilder från ditt personliga liv skulle läcka, presenterade de en helt annan bild än Hannah Montana. 

Miley: Några av de värsta saker som har hänt i min karriär, som saker blir läckt, har faktiskt varit vad som är bäst för mig, eftersom folk visste när Jag var på som visar att jag verkligen växte upp. Jag fejkade aldrig något. Jag spelade aldrig Disney omgång leende och vara en prinsessa och sedan plötsligt har svårt att säga: "Det är inte vem jag egentligen är." 

Cosmo: Du samarbetar med många oväntade namn på denna skiva. Säkert att säga att du har ett nytt sound?

 Miley: Jag skrev den här låten med Mary J. Blige, och Tyler Skaparen hörde det och sade: "Jag är besatt av den här låten, och jag kommer gäst den om du lovar mig att du kommer att hålla den på skivan. " Och han gjorde den! Jag ville verkligen inte göra en hip-hop skiva, och jag försöker inte alls vara en Rihanna eller Nicki [Minaj] .... Det är inte mig. När jag växte upp, skulle min äldre bror smyga mig Nelly CD-skivor, hade min pappa mig att lyssna på Dolly [Parton] och Johnny [Cash], och min mamma är en komplett metall head. Så denna är en konstig blandning av allt detta. 

Cosmo: Till skillnad från många musiker, du fira dina konkurrenter.

 Miley: Katy Perrys varit min vän för fem jävla år, och jag kommer aldrig att låta vårt arbete komma mellan detta förhållande . Katy är Katy och Ke$ha är Ke$ha, och Rihanna är Rihanna, och jag är jag, det finns plats för alla. Problemet är när folk tittar på Gaga och säger, "Åh, det fungerar, jag kommer att vara så."

 Cosmo: Vad lyssnar du på? 

Miley: Frank Ocean skivor är så bra. Och jag gillar att han kom ut och erkände att han var homosexuell, eftersom det fortfarande påverkar människors karriärer. Om du inte tror det gör, det gör , och han brydde sig inte. Jag tror att det kommer att göra honom ännu större. 

Cosmo: Låt oss tala om Liam. Har du någonsin dessa stunder när du fortfarande slås av hur het han är?

 Miley: Ja, hela tiden! Jag ska bokstavligen tittar på honom och vara som "Du är het, Käre Gud!" Häromdagen vände jag på poolen aggregatet och det var ångande, och han gick ut och tog av sig kläderna och hoppade i poolen. Jag var som, "Jag ska svimma - den hetaste killen i mitt liv är i en ångande pool här ser ut som en. Playgirlskjuta. " Så jag tog ett foto och gjorde det bakgrunden på min telefon. Min bästa vän tog tag i min telefon och var som, "Vem är det? Han är så het!" Det är min fästman! För mer Miley exklusiva intervju med Cosmopolitan plocka upp nyemissionen på tidningskiosker 5 februari.

ANNONS
Av MileyyForever - 26 januari 2013 21:02

Klicka på bilden för att se den i fullstorlek Klicka på bilden för att se den i fullstorlek 

Ny profil bild:

ANNONS
Av MileyyForever - 26 januari 2013 21:01

Klicka på bilden för att se den i fullstorlek Klicka på bilden för att se den i fullstorlek Klicka på bilden för att se den i fullstorlek 

SÅ himmla FIN!

Av MileyyForever - 26 januari 2013 20:58

 

Klicka på bilden för att se den i fullstorlek 

 Klicka på bilden för att se alla bilder från videon!

Av MileyyForever - 26 januari 2013 20:06

 

Jag är med och tävlar om en ögonskugga från glominerals på linnahlborg.se ! Klicka på bilden för att du också ska vara med och tävla!

Av MileyyForever - 26 januari 2013 16:33

Bild..

   

Smile..

Gif..

Av MileyyForever - 26 januari 2013 16:31

Klicka på bilden för att se den i fullstorlek Klicka på bilden för att se den i fullstorlek Klicka på bilden för att se den i fullstorlek 

Å HERREGUD VA FIN HON ÄR!!!

Av MileyyForever - 26 januari 2013 16:28

Klicka på bilden för att se den i fullstorlek Klicka på bilden för att se den i fullstorlek Klicka på bilden för att se den i fullstorlek Klicka på bilden för att se den i fullstorlek Klicka på bilden för att se den i fullstorlek 

Miley who?

Namn: Miley Ray Cyrus ( Född till Destiny Hope Cyrus )
Född: 23 November 1992 Tenessee USA
Ålder 20 år
Aktuell: Med covern på Dolly Partons "Jolene" med 'The Backyard Sessions'

Fråga mig

1 besvarad fråga

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ MileyyForever - Din bästa Svenska Miley Ray Cyrus blogg. med Blogkeen
Följ MileyyForever - Din bästa Svenska Miley Ray Cyrus blogg. med Bloglovin'

LOL

 

Typ: Film

 Roll: Lola 

Status: Finns på DVD

Release: 13 Juni ( Sverige )

So Undercover

 

Typ: Film

Roll: Molly Morris alias Brook Stonebridge

 Status: Bio aktuell i England. Release: 7 December 2012 (England)

Two And A Half Men

 

Typ: Serie ( gästspelar i två avsnitt)

 Roll: Missi

Status: Färdig inspelad

Release: 2012/11/08 (US)

Nya albumet!

 


Typ: Album

Status: Inspelas

Release: I början på 2013

New Tour

 

Typ: Tour

Startar: ?

Slutar: ?

 Första show: ?


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se